[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2017-04-24 21:36:35
Home
4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
skyfruit

Joined: 2017-03-01
Posts: 17
cantik ke ni mohon komen masta2 sifu2

E9C6.E94C.8852.468D.11.3B

klu cantik komen sikit... NEWBIS

0194225769 SKYFRUIT


(Click the picture to zoom)

Posted on 2017-03-21 08:04:16



Author Comments
fire13

Joined: 2016-10-15
Posts: 508
1 tc x ckup nk buat analisis..beli kad sama mcm tuh lg,so u buat
remark ape kekerapn angka yg pling byk yg brmain di kod L1...
teknik nie prlukn modal...trsalah buang ke laut la jwpnya..tq

Posted on 2017-03-22 01:50:31

fire13

Joined: 2016-10-15
Posts: 508
blum full lg hnye 3d..kne gali lg,stuju dgn gilamkt...584 or 843 bole pgang clue nie..just pndangn shj,tq

Posted on 2017-03-22 01:36:31

red6

Joined: 2010-10-15
Posts: 813
Sekadar komen je ni..tak masuk jngn mare...haaha..5443..

Posted on 2017-03-22 00:30:38

skyfruit

Joined: 2017-03-01
Posts: 17
terbaikkkkk... komen2 pandangan2 n nasihat dpd masta2 sifu2...
NEWBIS terima dgn berlapang dada dn hati terbuka sebagai satu cabang2 ilmu dlm coding cai mg6 ini
mohon tunjuk ajar

Posted on 2017-03-21 22:53:44

mira1990

Joined: 2017-03-03
Posts: 82
9468

Posted on 2017-03-21 22:19:49

red6

Joined: 2010-10-15
Posts: 813
Tak pandai sangatm.tp pd pandangn saya mmg tak nampak lagi la..tetp cadangan gilamkt tu betul..kena test card lagi ..tuk lihat clue y timbul..

Posted on 2017-03-21 21:34:15

pundekeverywher

Joined: 2016-06-05
Posts: 1587
try lah,8843.8348.

Posted on 2017-03-21 18:09:05

pundekeverywher

Joined: 2016-06-05
Posts: 1587
jika saya,jika E96C,KEPALA XDER,3D JERsmug

Posted on 2017-03-21 18:05:21

gilamkt

Joined: 2016-11-20
Posts: 115
sy sarankan skyfruit beli no yg sama sebanyak dua kali, tengok code utk L1 ada tukar x..lepas tu..banding kan code L1 dengan coda L1 dari LP yang diorg selalu leka dekat counter m6..boleh ambi 5-10 L1 code dari LP tu..cuba bandingkan..kalau sy salah maafkan saya..hanya cara ramalan saya sahaja..boleh mohon pencerahan dari sifu2 yg pandai coding diforum ni..

Posted on 2017-03-21 13:34:35

1589

Joined: 2012-05-20
Posts: 1177
kad no 5843 koding tanpa npk E depan dan D belakan dua kod ni amat penting jika nak cai dgn terliti....
dari kod tertulis boleh uga cai tapi tak 100% cai dgn keputusan nya
kad ni dah tunjok 3 btg ka starter shj ....

Posted on 2017-03-21 11:01:26


Response Time: 3.43 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2016 4D2U.com. All Rights Reserved.