[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2017-05-30 04:49:26
Home
4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
bantuan! bantuan sifu, kaki coding dan rakan2 sekalian diperlukan.

Awal sikit. Pendapat semua forumer diperlukan.
Code 1.
29E6-A188
54C2-D939-256E-C044

Code 2.
C4EA-D7C1
80C0-C99A-48F5-E224

Posted on 2017-04-21 15:28:35



Author Comments
timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Ok bro number78. Aku pun x main hari ni modal xda. Keringggggg. Bro d33p sibuk tu balik singapore emergency. Nanti next draw kita cau sama2. Email aku boleh mintak kat bro d33p. Tq sudi bekerjasama sifu number78.

Posted on 2017-04-23 17:30:18

number78

Joined: 2009-12-28
Posts: 1595
cis taip panjang2 ilang lak..
kod bro tu sama ngan post msba1, triple... kod gini yg original jarang muncul.. dia xselalu muncul, tp kalu keluar, mmg podium...takpa nnti ada peluang kita sama2 cai bro.

Posted on 2017-04-23 16:40:12

number78

Joined: 2009-12-28
Posts: 1595
sayang bro.. nnti ada peluang kita buat sama2 bro.
kod 3 kod triple

Posted on 2017-04-23 16:37:42

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Code 3: 3d first
Code 2: 3d second
Code 7: 3d third

Haiyyaaaaa masih belum mahir so tiada pulangan. Hmm apa boleh buat.

Posted on 2017-04-22 23:56:28

d33p

Joined: 2017-03-29
Posts: 104
Master number78, 7448 tu aku x amik kat Magnum. Cuma kat Toto je. Senapang aku laras nya bengkok kot. Tembak lain, kena ke lain.

Posted on 2017-04-22 20:57:20

number78

Joined: 2009-12-28
Posts: 1595
fuhhh kad 3 bro mmg berganda2 podium...
3d 1st toto tuu 8593... kalo wa xde hal tadiii.. silap2 bole makan ni.. aduss

bro d33p, tahniah 7448.. masyuk laaa kikiki

Posted on 2017-04-22 19:39:47

number78

Joined: 2009-12-28
Posts: 1595
kuda pulak yg sauk no 0885 bro.. 2nd lak.. kohkohkih

Posted on 2017-04-22 19:20:39

d33p

Joined: 2017-03-29
Posts: 104
Dalam bz pon sempat ngecai jugak ke master number78? No touch n go xmo payung kat forum ke. Bahya no t'n'g tu. Tau2 dok bermaharaja lela diatas tahta podium. Hehehe

Posted on 2017-04-22 18:20:39

number78

Joined: 2009-12-28
Posts: 1595
kod 6 yg disukai ramai tu kalau wa masukkan 3 aje.
3457 ada harapan..

semoga podium berganda2 harini bro.. gudluck

Posted on 2017-04-22 18:02:02

number78

Joined: 2009-12-28
Posts: 1595
haaa wa tak menembak arini. ada urusan skit.
kalau nk cuba kod 3 tu..
0358 maybe fullll.
cadangan lain,
0885
0356(yg ni kuat)
0378

gudluckkk..kohkokohhh

Posted on 2017-04-22 17:59:56

clubtoto

Joined: 2012-04-15
Posts: 34
9036 ibox mkt

Posted on 2017-04-22 16:58:20

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Cuba je ibox small walau rm1. Ada la jugak dyit modal kalau kena.

Posted on 2017-04-22 16:35:23

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Code 5 dengan code 6 cuba gabungkn, cth [email protected] wakakaka sy pun fail pilih 3D ni good luck bro, tuan d33p yg campin pilih 3D hahahaha

Posted on 2017-04-22 16:20:00

reborn545

Joined: 2008-04-22
Posts: 34
Takpe bro timurselatan kita cuba. klau kod tu bet straight td mmg cantik. tp ni smua ramalan bro...tq

Posted on 2017-04-22 16:04:42

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Baru masuk forum balik wakakaka code 4, 8251 cuba ambik tegak di toto&magnum

Posted on 2017-04-22 16:04:00

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Iperm je bro. Semua nos kat sini nos iperm. Ambik je bro. Ada luck rezeki la tu. Xtau la kalau cctv dah hentam.

Posted on 2017-04-22 15:52:13

reborn545

Joined: 2008-04-22
Posts: 34
Bro timur selatan, kod no5 tu ko bli straight atau iperm? Kemungkinan no tu naik tp tak tau susunan nye. Ni pendapat je bro. Minta izin tumpang no tu...tq

Posted on 2017-04-22 15:50:09

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Haishh dah bukak pun semua diam.

Posted on 2017-04-22 14:56:52

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Ok la sy bukak la semua nos. Nanti ada yg cakap sy ambik kesempatan plak. Tgk la wahai semua cctv.
Code 1 : 0327
Code 2 : 9036
Code 3 : 5083
Code 4 : 8251
Code 5 : 7138
Code 6 : 5847
Code 7 : 1649

Posted on 2017-04-22 14:27:11

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Nanti sy open nos ya forumerrrrr semua.

Posted on 2017-04-22 11:21:46

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Aik putus lagi ayat, wakakaka saja mencuba nasib sebab mcm lambat nak tunggu kna open nos ni wakakaka.. apa2 pun good luck tuan..

Posted on 2017-04-22 09:45:46

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Tlg email dgn gambar sekali ya tuan kat ([email protected]) utk code 4,5,6..

Posted on 2017-04-22 09:43:50

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Ni kaunter sama juga ka tuan timurselatan kaunter yg langsung tiada 3D podium wlupn kodding lawa? Hehehe kaunter yg kmu kna 1538 iperm tu yg bgus cai wakakaka..

Posted on 2017-04-22 07:51:10

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Ayat pancing bukak nos ke apa ni brader? Hahaha.
Bro d33p. Aku dah email. Check nanti bro.

Posted on 2017-04-22 01:02:59

1589

Joined: 2012-05-20
Posts: 1219
number tanpa tunjok nak kasi org bantu kan
hi habis masa org shj

Posted on 2017-04-22 00:44:26

d33p

Joined: 2017-03-29
Posts: 104
Baca komen master number78 kat karpet aku hari ahad lepas (yang ada TC Magnum dgn Toto). Bandingkan juga dengan TC aku utk rabu. Kat situ bro akan faham kenapa aku suka kod 6.

Posted on 2017-04-21 22:27:16

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Hmmm mana bro pundekeverywhere dan master78 kita ni.

Posted on 2017-04-21 19:46:54

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Semua nos ni no iperm bro.

Posted on 2017-04-21 19:36:58

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Nombor straight @ iperm?? Wakakaka

Posted on 2017-04-21 19:32:09

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Code 6 g2 vs g6 3D kuat, kasih open 3D di sini ja code 4,5,6 klu risau sold out wakakaka

Posted on 2017-04-21 19:28:25

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Code 5 sebab semua huruf boleh main rumah kuning rasanya

Posted on 2017-04-21 19:25:51

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Bro d33p nanti line ok aku email. Password x ingat ni. Tgh nk try reset.
Bro kemburinget biasa kalau full huruf apa maksud dia?

Posted on 2017-04-21 19:04:23

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
code 5 sebab smua huruf g1&g2

Posted on 2017-04-21 18:59:01

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Aik tulis panjang2 putus pula wakakaka

Posted on 2017-04-21 18:57:45

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Code 4 mcm full, code 5 sebab smua huruf g1&g2

Posted on 2017-04-21 18:56:06

d33p

Joined: 2017-03-29
Posts: 104
Kalau aku bro, kod 6 aku cai kucai sampai lunyai. Pada aku, 3D dah ada tu.

Posted on 2017-04-21 18:51:44

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Bro kemburinget26 pendapat bro code 4,5,6 tu 3d ke macam mana? Jangan risau. Akan dibuka lepas dapat pendapat semua. Ni xda sambutan. Semua tgk je.

Posted on 2017-04-21 18:34:31

kemburinget26

Joined: 2013-01-26
Posts: 33
Code 4,5,6 lawa tu, harap2 kena open la nanti wakakakaka open 3D tegak pun ok juga hahahaha

Posted on 2017-04-21 17:43:18

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Tq bro seowbanji bagi pendapat.

Posted on 2017-04-21 17:14:12

seowbanji

Joined: 2005-07-01
Posts: 1289
code ada 10 kali 0138...try ibox [email protected]

Posted on 2017-04-21 16:50:58

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Bro hot10 dan orang2 lama minta tolong sudi2 melawat carpet sy ni. Hmmm.

Posted on 2017-04-21 16:15:14

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Sorry tertinggal satu.
Code 7.
E0CF-DD38
8180-C9CA-04D6-6824

Posted on 2017-04-21 15:53:37

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Okay ini saja untuk perjuangan esok. Mungkin tgh malam atau pg esok nos akan dibentangkan. Bergantung pada penilaian forumer semua. Yg penting kejujuran semua.

Posted on 2017-04-21 15:37:32

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Code 5.
DBFD-DAFA
A084-7622-14FA-FA21

Code 6.
BAD3-3BC1
80C0-E583-45F5-FC32

Posted on 2017-04-21 15:36:18

timurselatan

Joined: 2017-04-02
Posts: 219
Code 3.
999D-B052
10C2-D345-08EA-E220

Code 4.
DD2A-2626
8080-3A9C-44F5-D984

Posted on 2017-04-21 15:32:01


Response Time: 0.10 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2016 4D2U.com. All Rights Reserved.