[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2017-08-18 18:58:07
Home
4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
hot10

Joined: 2011-09-09
Posts: 3265
hot10 cabar kingzeq (4d88) & wakjawa post mkt dlm ni secara terbuka.

Kita test skill cai MKT secara terbuka lagi baik. Biar semua org boleh tengok. Hot10 cabar 2 ekor sifu putar alam dlm 4d88 Kingzeq dan Wakjawa post no2 dlm ni SEBELUM result keluar. Selepas result dah keluar itu Aimaan dan Samlog36 yg punya hahahah...Sifu Dragon jom kita test skill 2 ekor Sifu merapu dlm 4d88 tu.

Posted on 2017-05-20 04:03:09



Author Comments
hot10

Joined: 2011-09-09
Posts: 3265
Ok Sifu baru kejap ni Hot10 dah sekolahkan Wakjawa tu dlm 4d88

Posted on 2017-05-20 04:39:34

af96e

Joined: 2016-01-01
Posts: 1194
king zeq ketum ni bodo ker bahalol dok kata 4d2u sunyi sepi..nk tahu ker sebab apa ..yg pertama kt sini terus bagi target bukan cm u are kt 4d88 dari lps result rabu sampai masuk draw sabtu nos dah mcm jambatan pulau pinang ..xkn xdpt target lagi..dari korang buta coding king ketum dan wak jawa mengecai nos sampai pagi lebih baik g tidur jer sebab target pun xdpt2 dari rabu sampai sabtu..kikiki

Posted on 2017-05-20 04:19:44

af96e

Joined: 2016-01-01
Posts: 1194
i ok jer masters hot10 mmg tunggu jer king ketum dgn wak jawa asam katuk ni ..kalau depa ada telor 2 biji ler boleh turun nos kt sini..kalau xde telor harap2 lah depa jumpa shieda2 utk dptkn skill tipu forumer..mailah king ketum dan wak asam ketuk

Posted on 2017-05-20 04:12:07

hot10

Joined: 2011-09-09
Posts: 3265
Sifu merapu dlm ni Shieda2 juga jom Hot10 cabar kau. Buktikan no yg confirm mcm lubang burit mak kau tu yg mcm kau buat iklan tu. Buktikan sebelum pukul 7 mlm.

Posted on 2017-05-20 04:10:17


Response Time: 2.09 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2016 4D2U.com. All Rights Reserved.