[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2017-08-20 14:06:09
Home
4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
putera0005

Joined: 2012-12-12
Posts: 140
teknik kepung box 7 pintu sentiasa berbaloi

Main kena bijak.Modal bantak mana pun,jangan tembak melulu kerana kita bukan penembak tepat!Haha

Posted on 2017-08-13 12:06:02



Author Comments
malaysiatogel

Joined: 2016-11-08
Posts: 166
BAGI ANDA YANG INGIN MERASAKAN KEMENANGAN SAMPAI RATUSAN JUTA DENGAN ANKA GOIB DARI AKI NUGROHO SEGERA SAJA HUB +6282319208865 DI JAMIN ANDA PASTI SUKSES DAN PUAS DENGAN HASILNYA.

Posted on 2017-08-14 03:59:54

cubamkts

Joined: 2017-08-02
Posts: 6
hrmmmm.hehehe.

Posted on 2017-08-13 16:25:32

putera0005

Joined: 2012-12-12
Posts: 140
Kita main bukan tembak melulu wlu pun modal ada bnyk.Kena bijak.Nos target kita dah kaji betul seblm setiap draw.Kalau tak kena pun mesti ptah sebtng setiap draw.Mknanya mktslwg kencing kita.Haha.Selebihnya memang takde luck.Klu setiap draw kena,dah lama kaya raya.Agak2 lah.Haha

Posted on 2017-08-13 15:05:18

putera0005

Joined: 2012-12-12
Posts: 140
Kita lbih suka main dgn cara dan teknik sendiri.Kena atau tak,tidak melibatkan duit sesiapa.Kita tak jual tips/nos target bro.Kita tak perlu tipu forumer utk meneruskan hidup.Kita tipu org,hdup kita akan semakin susah Tak percaya???Cubalah.Haha..

Posted on 2017-08-13 14:57:30

putera0005

Joined: 2012-12-12
Posts: 140
Takut patah bro code10.dlm ni terlalu ramai cctv,pelbagai ragam org dlm ni.Sngt susah nak percaya.Kita dah melalui bnyk pnglman bro.Bila kita share mengaku ada juga yg mengaku itu nos dia.Nak cari nama bro.Haha..

Posted on 2017-08-13 14:53:50

code10

Joined: 2017-05-30
Posts: 35
Bro putera.u tak nak share ke nos u kat sini.biar sama sama merasa.atau u takut patah bro?share la kat sini.huhu

Posted on 2017-08-13 14:24:22

putera0005

Joined: 2012-12-12
Posts: 140
Putus pulak..buka 2151 1st STC

Posted on 2017-08-13 12:42:01

putera0005

Joined: 2012-12-12
Posts: 140
Draw semalam tembak 1125 di toto.buka 2151

Posted on 2017-08-13 12:40:11

putera0005

Joined: 2012-12-12
Posts: 140
Seperti biasa,kena atau tidak kita akan post tiket bukti pembelian malam hari draw.Tpi tak dapat nak upload gambar bberapa hri ni.Hari ni modal kita rm434 utk kepung box 7 pintu 1 nos target.STC kita box xrm10=rm120 sbgi umah target utama.Toto box xrm3.Kita tak pernah main Ibox.Tak berbaloi.Haha..

Posted on 2017-08-13 12:37:13

putera0005

Joined: 2012-12-12
Posts: 140
Apa pun,good luck kpd semua forumer.Yakin dan percaya dengan cara dan teknik sendiri.Jangan terlalu bergantung kpd orang lain.Main kena bijak.Haha..

Posted on 2017-08-13 12:09:14

putera0005

Joined: 2012-12-12
Posts: 140
Gambar tak dapat upload lh pulak..huhu...

Posted on 2017-08-13 12:07:04


Response Time: 0.20 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2016 4D2U.com. All Rights Reserved.