[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2014-09-19 07:42:10
Home
4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
norza

Joined: 2009-11-13
Posts: 42
tq abe mastermkt sp dekat forum 2218

Senang Betul Nak Cai Sp 2218 Beli Tegak Je Cuma Tukar 8=3 jadi 2213 conso ...Byk La Kajian All Forumer dan Jgn Lupa Belajar Cai No Dari Chart Serta Lp..peace

Posted on 2012-04-15 23:48:30



Author Comments
faqang

Joined: 2011-12-19
Posts: 422
dahlah kawn2 semua,buat apa,mau mengata

Posted on 2012-04-16 07:11:31

faqang

Joined: 2011-12-19
Posts: 422
tq club toto,rehmania,kerna menyumbang tc kemarin,ada juga ak merasa box 6904b s,5944 box b s>cash,1030 taik m6 b s.beli gelap,mau ambil duit dah.

Posted on 2012-04-16 07:05:00

mastertkm22

Joined: 2012-04-14
Posts: 46
Norza kau jual bulu kelentit kau lagi baik. Mastermkt kau tu suruh dia jual jubo lorong haji taib lagi baik. dah basi cara mastermkt kau tu, kira2 dikertas belacan, masok tong milo aku ni ha, hanyut laut, hidup sifunick. hidup stack.

Posted on 2012-04-16 01:07:28

jalak4560

Joined: 2012-03-05
Posts: 55
Cube tngk SP sifunick. Wakakakaka aku rase die kire bulu tipahvoom. Wakaka brp yg lurus, brp kinting, brp yg beruban n brp yg bekarat.

Posted on 2012-04-16 00:56:05

lambo

Joined: 2012-04-06
Posts: 22
sifunick ayat mcm marah ja..relak la kawan...xyah kecoh2..

Posted on 2012-04-16 00:37:08

huruf

Joined: 2011-03-13
Posts: 837
3087 hausss...tongue
2640 bleh ler jd 4261 spe 2643 1042 taikkklaughing

Posted on 2012-04-16 00:36:07

huruf

Joined: 2011-03-13
Posts: 837
Magnum 3087 =

Posted on 2012-04-16 00:34:24

huruf

Joined: 2011-03-13
Posts: 837
cai sikit jer lg tuuu...
Magnum 3087 =

Posted on 2012-04-16 00:33:17

sifunick

Joined: 2012-04-06
Posts: 94
hihi..norza. taik pun nak kecoh2 ke? tak ada ke base nos yang master kamu keluarkan dari converter di hp dia tu ada main di 1st untuk kou tunjukkan cara nak cai?. betul le sifu cakap kou tu pencacai angkat taik. taik pun kou nak banggakan norza.

Posted on 2012-04-16 00:13:06


Response Time: 0.03 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2014 4D2U.com. All Rights Reserved.