[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2014-08-22 17:52:25
Home
4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
lottobuster

Joined: 2012-05-04
Posts: 152
3rd magnum lotto buster pada malam ini

Ini adalah KEMENANGAN yg diperolehi oleh LOTTOBUSTER dipadang MAGNUM pada malam ini
TAHNIAH kepada PEMENANG pada malam ini
Jika anda berminat untuk mendapatkan software ini,
Sila emailkan kepada (Lotto_Buster@Yahoo.Com)
TAHNIAH sekali lagi diucapkan kepada PEMENANG pada malam ini
Thank You
happy happy happy happy happy


(Click the picture to zoom)

Posted on 2012-06-02 21:28:13



Author Comments
shah85

Joined: 2012-06-03
Posts: 23
tuan lotto.saya shah dari selangor.boleh tuan hntar software kpd saya.ada caj bayaran dikenakan ke tuan lotto.ini email saya[shah85@hotmail.com]diharap tuan lotto beri tunjuk ajar.trima ksih.

Posted on 2012-06-03 00:36:00

alazrie

Joined: 2012-06-01
Posts: 6
sekali naik 3 nombor terus.,,,direct pulak tuu mr lotto...,,,
saya pun mahu menang juga...,,,tlng saya mr lotto..,,,

Posted on 2012-06-03 00:20:57

alazrie

Joined: 2012-06-01
Posts: 6
mr lotto...reply email saya plss....saya betol2 berminat dengan software encik lotto....reply pls email saya..,,,,

Posted on 2012-06-03 00:18:20

gobuk

Joined: 2011-10-15
Posts: 40
Congrat lottobuster, toto punya ade ke utk esok!!

Posted on 2012-06-02 23:55:40

yupiro

Joined: 2012-05-24
Posts: 28
yupiro dapat 1149 je mlm ni..dapat rm120 je....pape pn tips bro lotto malam nih mmg meletop...petunjuk dah ade depan mata...yupiro tak nampak yg nombor 3 tue....ape2 pn tq bro lotto bagi tips...jgn lupe post untuk esok pula ye....

Posted on 2012-06-02 23:04:11

princeofnaples

Joined: 2012-06-02
Posts: 3
Tanhiah lotto buster diatas kejayaan hari ini harap untuk esok jangan lupa lampirkan nombor lotto buster yang akan berada atas podium. Kerjasama anda amatlah warga4d2u hargai.

Posted on 2012-06-02 22:46:39

orangbaru2012

Joined: 2012-05-16
Posts: 42
adussssssssss...naik nombor 3 tegak pulak tu......
nyesal aku tak ambik tips kau bro...aku paw 6619
tgk2 1469 pulak tegak.......aduhhhhhhh.....nyesal laa pulakk...tips untuk esok tak ade ke bro lotto????

Posted on 2012-06-02 22:32:51

lottobuster

Joined: 2012-05-04
Posts: 152
Gambar diatas sudah diposkan pada malam dan sebelah petang
Tiada unsur penipuan walau sedikit pun
Walaupun 3rd, LOTTOBUSTER memberikan hasil kepada penggunanya
Kepada yg berminat, sila emailkan kepada (Lotto_Buster@Yahoo.Com)
JGN malu,KEJAYAAN DITANGAN ANDA!!
Nantikan tips dari LOTTBUSTER esok
Thank You
happy happy happy happy happy

Posted on 2012-06-02 21:33:57


Response Time: 0.03 s
Email: webmaster@4d2u.com
Copyright 2002-2014 4D2U.com. All Rights Reserved.