[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2014-09-16 12:53:16
Home
4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
han24d

Joined: 2007-11-13
Posts: 123
magnum forecast chart.

Wahai forumer sekalian help me to read this chart. Seseorang dari Singapore e-mailkan pada saya. Tapi say tak reti nak baca.... tolonglah.


(Click the picture to zoom)

Posted on 2007-11-27 14:48:11



Author Comments
han24d

Joined: 2007-11-13
Posts: 123
thanks sbj..... han24d akan lebih rajin belajar. please sent me more tips.... antar kat linaloeloatgmaildotcom atau smskn ke 013-302 4044. han2 suka berkongsi pandangan bagaimana untuk memecahkan lebih banyak formula untuk dapatkan nombor yang strike!!! big grin

Posted on 2007-11-27 16:26:58

nasagohan11

Joined: 2007-10-31
Posts: 98
Boleh biol baca foercast nie.Slalu jer podium yg kuar nos nyer sipi2 kat "L"" to.Tp memang ada dlm ni.Cuma rajin x rajin jer la ko nk cari! mcm cari benda tersembunyi wakeke !

Posted on 2007-11-27 15:54:21

sbj

Joined: 2007-11-13
Posts: 430
u can read the barcode on left side of the magnum card and refer to the chart
Read as horizotal:- left to right: A B C D E F 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 (16 column)
Read as Vertical: top to bottom: A(1) B(2) C(3) D(4) E(5) F(6) 7 8 9 0 (10 row)
take 2 barcode read horizotal+vertical would show u the no.

Posted on 2007-11-27 15:52:01

han24d

Joined: 2007-11-13
Posts: 123
Tq 3452473, tapi han24d masih pening lagi tengok chart tu. Pandainya 3452473. Eh... username awak pun pelik juga???? 3+4+5+2+4+7+3=28 (Two Eight) DUIT!!!!!
Atau mungkinkan username u ni adalah tarik lahir awak????
24.5.73 ( berumur 34 ) pada tahun 2007. he he he.... 34 adalah usia awak dan 24.5.73 adalah tarikh lahir. Maaf saja menduga. kalau benar nombor bertuah awak adalah no 6.
No hukum tujuh awak adalah 6789012, manakala no. karma awak adalah 345. Awak sangat sesuai dengan sesiapa yang mempunyai no bertuah angka 3.
Nah cuba lihat 6+7+8+9+0+1+2=33 (3+3=6)
3+4+5=12 (1+2=3). big grin big grin

Posted on 2007-11-27 15:48:22

ayiey

Joined: 2006-12-05
Posts: 143
han ..ini lama punyalah .......kat kedai mg6 pun ada tampal...tak perlu import dri singa....

Posted on 2007-11-27 15:44:37

riichihimura

Joined: 2007-11-09
Posts: 486
kesilapan

1
31
25
8

maaf yg last number 8

Posted on 2007-11-27 15:40:30

riichihimura

Joined: 2007-11-09
Posts: 486
1
31
25
2

pandai2lah ko chai...

Posted on 2007-11-27 15:38:57

riichihimura

Joined: 2007-11-09
Posts: 486
han24d

cara nak baca ni ko tengok darw number untuk mg6 sahaja

hari ni draw 152/07

aturannya dalam kotak baca L shape maknanya ko baca camni

Posted on 2007-11-27 15:35:43

riichihimura

Joined: 2007-11-09
Posts: 486
han24d

cara nak baca ni ko tengok darw number untuk mg6 sahaja

hari ni draw 152/07

aturannya dalam kotak baca L shape maknanya ko baca camni

Posted on 2007-11-27 15:34:41

3452473

Joined: 2007-11-27
Posts: 23
pandang 2876, 27/11/2007
pmp 2876/07, mula kan mencari 2876, contoh


2876-diatas 2876 0389 dibawah 2876 3276, digubah, you cari yang berhampiran yg you target

3276
3256
0395

Posted on 2007-11-27 15:09:25

han24d

Joined: 2007-11-13
Posts: 123
eddie85... tq kerna cuba, menurut orang yang antar chart ni kena guna kaedah komputeristik dan arimatik, entah apa2 bendalah... confused confused confused

Posted on 2007-11-27 15:03:09

pef

Joined: 2007-09-09
Posts: 896
Mr Eddie85....
Hari ni,,,ada numbor yg eddie target....kalu ada,,,boleh bagi tips???
thanks...

Posted on 2007-11-27 15:02:31

eddie85

Joined: 2007-10-10
Posts: 297
tgk ja chart ni.. aku jadi serabut truih.. mmg ada nos dalam ni.. tapi.. jenuh nak cari.. oh!

Posted on 2007-11-27 14:52:31


Response Time: 0.02 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2014 4D2U.com. All Rights Reserved.