[Laman Utama] [Mengenai Kami] [English Version] [Chinese Version] 2014-04-23 22:24:51
Laman
4D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
3D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
5D
[Carian]
[Digit]
6D
[Carian]
[Digit]
TOTO
[Carian]
[Nombor]
MIMPI
[Carian]
(beta)
KEPUTUSAN
[Cabutan]
[Tarikh]
[Forum]
[Bilik Chat]
[Pertandingan]

[Forum] [Komen baru] Topik Terdahulu
Topik Terdahulu
  Topik Seterusnya
Topik Seterusnya
Pengarang Mesej
abg_modes

Masuk: 2008-11-07
Kirim: 862
sejarah 2008 berulang di 2009 dgn keadaan yg berbeza...

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa...
crying crying crying crying crying crying crying
crying crying crying crying crying crying crying
crying crying crying crying crying crying crying

2008 - KTM VVIP Berpusing...
2009 - KTM VVIP Tersusun tapi MICC CALL plak... cipet..
2010 - ????????
Harap2... 2010 akan tesusun di magligai yg indah..
HUHUHUHU.....


(klik pada gambar untuk zoom)

Kirim pada 2009-05-25 13:28:49



Pengarang Komen
abg_modes

Masuk: 2008-11-07
Kirim: 862
laa... komen... dah nak log out nie..
aku rasa nos nie masih pusing... akupun tak pandai cari susunannya.. sbb tu selalau main kecik2 jeee...
betull... rumah yg betul utk nos nie, akupun tak pasti tp dr pengalaman yg sebelum nie, dia akan ke toto... m'sia / s'pore.... kalau tersasar.. sorrylah.. aku bukan nak promote nos tapi aku just bg... kalau aku tak kena, mungkin org lain dpt rasa duit toto... okey... adiossssss

Kirim pada 2009-05-25 14:29:31

lolapazoola

Masuk: 2009-04-17
Kirim: 64
saya memang stuju abg modes.....smalam ade rezeki skit 7256 pow 12x sbab dah detect kpala 25......untuk akan datang ....kiraan 376 dan 962 pun ade.....saye tak pandai baca kod langsung....cuma kira2 kuno je....utk 962 kpala 59 manakala 376 kpala 37.....memang jangkaan akan terpacak kat podium tapi umah tak pasti.......edisi abg modes box ke tegak.....tq bang

Kirim pada 2009-05-25 14:18:57

abg_modes

Masuk: 2008-11-07
Kirim: 862
yesss... kat jb... takpalah... kalau kau dapat datangpun, aku bukan boleh bantu kaupun pasal aku tak pandai sgt tgk2 code nie... takpalah... lupakan je 2 nos yg aku bagitau tadi... bky nos2 lain dari sifu2 TERhebat kita dalam forum nie.... prediction diaorang lagi ganazzzz.... sebab tu selalu keluar dalam result...
wokey... aku nak chow dulu... nak amik org rumah... byeee and wassaalam to all forummersss.....

Kirim pada 2009-05-25 14:15:19

3508xx

Masuk: 2009-05-15
Kirim: 2894
SALAM ABG MDES..SYA PUN SKONG YG NOS 7365..COZ 7395 HOT DOK NAIK SKARE NI..KAT TOTO LAAA...APAPUN KTA FLLOW 7365 SMPAI NAIK KE PODIUM...

Kirim pada 2009-05-25 14:11:26

kudakulare

Masuk: 2009-04-18
Kirim: 635
Taman daya tu kat mana abg modes.?
kat JB ker.?
hehehe...jauh tu bang.

Kirim pada 2009-05-25 14:07:43

abg_modes

Masuk: 2008-11-07
Kirim: 862
Maaflah Bro... Akupun tak pandai tgk code... aku detect nos dr card magnum... aku cuma belajar tengok dr card2 yg lepas.. aku tgk cara setiap org baca code nie ada 1001 jenis.. setiap org ada cara tersendiri... jadi aku tak boleh komen... mcm aku, aku cari n belajar snediri... tgk card2 lama... cari kat mana code atau bahagian yg boleh dijadikan panduan... 4 nos yg aku jumpa sebelum nie dah bukak... sebab tu aku berani bagitau yg 2 nos yg aku ckp tadi akan masuk... bila nak bukak, aku tak tau... kalau tak bukak, kau datang taman daya and boleh jumpa aku...

Kirim pada 2009-05-25 14:02:33

kudakulare

Masuk: 2009-04-18
Kirim: 635
nak tanya sikit buleh tak bag modes.?
camna nak tahu kad yg di beli tu dah masuk.?
ada klu ker abg modes.?
tq

Kirim pada 2009-05-25 13:52:03

abg_modes

Masuk: 2008-11-07
Kirim: 862
aku main kecik2 jee... biasanya $1 je... mana yg nampak cantik br tambah.. sabtu lepas aku main 2604 kat magnum... code nampak ganas... tambah terus $5 tegak... result bukak 2104... sayang.... 2 no yg aku bgtau tadi tu... kalau rasa nak ikut, boleh ikut... klu xnak, terpulang... aku tak pandai sgt tgk code.. tapi aku tau dia akan buka kat podium toto / toto singapore... betul ke tidak jangkaan aku, kita sama2 tgk nanti...

Kirim pada 2009-05-25 13:49:32

kudakulare

Masuk: 2009-04-18
Kirim: 635
sayang betul la kad abg modes ni.
apa2pun tahniah abg modes n thanks for the next number.

Kirim pada 2009-05-25 13:39:15

abg_modes

Masuk: 2008-11-07
Kirim: 862
Mana2 kengkawan yg suka main toto... jaga2 nos 7365 n 5962... akan ke podium... tak tau bila... sama2 kita tunggu kemuncullannya... 2907 dah melepas.. 8605 & 0113 dah tersasar ke seberang tambak... hehehe...

cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool

Kirim pada 2009-05-25 13:34:30


Response Time: 0.04 s
Email: webmaster@4d2u.com
Copyright 2002-2014 4D2U.com. All Rights Reserved.