[Laman Utama] [Mengenai Kami] [English Version] [Chinese Version] 2014-10-01 03:51:21
Laman
4D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
3D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
5D
[Carian]
[Digit]
6D
[Carian]
[Digit]
TOTO
[Carian]
[Nombor]
MIMPI
[Carian]
(beta)
KEPUTUSAN
[Cabutan]
[Tarikh]
[Forum]
[Bilik Chat]
[Pertandingan]

[Forum] [Komen baru] Topik Terdahulu
Topik Terdahulu
  Topik Seterusnya
Topik Seterusnya
Pengarang Mesej
panduan

Masuk: 2005-10-18
Kirim: 4
carilah ilmu walau ke china

tips memenangi rm1000 atau lebih melalui nombor 4 angka pada setiap bulan

dapatkan buku panduan pengiraan secara saintifik yang terbukti tepatnya dalam pengiraan nombor ramalan 4 angka sendiri.

mudah difahami dan keluaran terhad dari edisi terkini anda pasti tidak percaya bahawa ada yang menawarkan rm1000 untuk mendapatkannya !!!

apa yang dapat anda pelajari dari buku ini:

- tidak perlu bergantung kepada orang lain

- mampu mengira dan membuat nombor ramalan sendiri dan tepat disetiap cabutan

- menjanjikan pulangan modal yang cepat dan memperolehi pendapatan tambahan yang lumayan

- mampu membaca kod rahsia pada kad nombor 4 angka dan mampu menentukan nombor tersebut 憁ati, 慼idup atau 憄using.

- tak perlu membazirkan wang untuk membeli nombor yang tidak terdapat dalam permainan.

- buku ini dapat menambahkan pengetahuan dan kemahiran anda yang sedia ada.

- mampu mengubah gaya hidup anda.

- menjadikan diri anda disegani dan dihormati keatas kemahiran yang anda miliki nanti.

- anda pasti berpuas hati setelah sekian lama dikecewakan.


anatara kandungan buku panduan tersebut ialah:

kod-kod rahsia meramal nombor spectrum
kaedah pertama: kod rahsia spectrum i vs ii.
kaedah kedua: kod rahsia dari nombor berulang (repeated number).
kaedah ketiga: kod rahsia nombor favourite spectrum.
kaedah keempat: kod rahsia berdasarkan haribulan cabutan.


tips membaca kad magnum, toto & 1+3d
kod nombor (binary code & hexacode)
kad mati & kad hidup
nombor pusing (pemutation)
nombor akan datang


pentingnya bilangan barisan (line counting).

berminat sila email: panduan4dmy at ya hoo do t com

semua sifu tak suka baca iklan ini !!!
rahsia mereka pasti terbongkar.

Kirim pada 2005-10-19 23:28:33



Pengarang Komen
jonlim76

Masuk: 2004-06-16
Kirim: 67
panduan,

Kirim pada 2005-10-20 13:35:02

abb

Masuk: 2005-07-21
Kirim: 1552
dear panduan..

ce ko emel kat aku buku panduan tu..war!kah!kah!kah!laughing laughing

Kirim pada 2005-10-20 09:32:21

feninpau

Masuk: 2004-06-07
Kirim: 812
saya sokong tuh...En. panduan...hehehehe almaklumlah mereka nih dah diberikan satu kelebihan jer itu pun pasal dah lebih dari 10 tahun bergiat dalam bidang nih manalah tak pandai baca kod melintang lah kod menonggeng lah...dah ada yang baik punyer simpan hanya untuk sepuluh orang lah...dan macam-macam kerenah para experts kita...ilmu sama-sama kita kongsikan kalau dah keuntungannya nak dikongsi pun payah inikan pulak nak kongsi nombor carilah sendiri walaupun ada yang tibai nombor kawan sendiri..thinking

bak kata vono pun betui jugak tapi tak boleh lah kasik dalam forum nih...kenalah ikut tatacara para experts dalam forum nih iaitu dengan cara email lah kununnya....dan kepada yang berminat e-mail lah pada En. Panduan baru lah adil dan saksama...big grin

Kepada yang semakin berjaya tuh...selamat berjaya seterusnya..yea money eyes money eyes money eyes money eyes money eyes

thanks

Kirim pada 2005-10-20 09:28:10

killerhell0202

Masuk: 2005-07-25
Kirim: 1006
tak beraninya dier tu vono...kau cuba tengok tarikh lahir budak panduan ni...pastu ko tengok pulak tajuk dier tu orang yang tak tahu agama dier sebut-sebut pasal agama ni kat sini...pastu ko try tengok kandungan pelajaran dalam buku ni...sebenarnya kalau kijer-kijer macam ni biasanya dilakukan oleh satu orang sifu yang minat sangat menjual pelajarannya...maybe dier nak up harga tinggi sikit kot sekali makan besar punya ni...nak harap dier kasik prediction menang mampus tak naik...itulah baru-baru ni dier scan tiket kawan-kawannya yang kena nak buktikan buku dalam panduan tu betul...

Kirim pada 2005-10-20 09:18:22

killerhell0202

Masuk: 2005-07-25
Kirim: 1006
Lagi satu kalau tak beli buku panduan tu kiranya tak menuntut ilmu lah ni kiranya melanggar sabda Rasullullah supaya menuntut ilmu. Nampak sangat ko menagih simpati supaya orang beli buku panduan tu. Ilmu ni macam brother ilmu sihir pun ilmu juga jadi hati-hati apabila menulis tentang sabda Rasullulah kat sini. senangnya ko taip jer tajuk mesej ko ni macam ini "kawan semua mintak tolonglah beli buku panduan ni". pastu ko tulis jer kandungannya ko takder duit pasal main nombor...bini bising...along carik dan so on...

Kirim pada 2005-10-20 09:11:51

vono

Masuk: 2005-05-31
Kirim: 1270
Aku kurang pasti sebab nya belum ada bukti yang buku panduan itu mujarab. Kalau laa betul en.panduan kena beri l no untuk race hari sabtu ni. Jika naik pada hari sabtu ini tak kira no.5 sekali pun dapat juga rm60.00 utk rm1.00 boleh gek buat modal pusing. Macamana abang panduan, boleh buktikan tak???????????????????????????

Baru laa kita orang dalam forum ni tabib sama lu......
Baru laa kita orang dalam forum ni respeck sama lu.....
Baru laa buku panduan luu tuuu boleh laku dan laku......

Kirim pada 2005-10-20 09:10:50

killerhell0202

Masuk: 2005-07-25
Kirim: 1006
Lagi satu ko lupa tulis tu killer2002 edisi terhad jadik lagi ramai orang yang nak belinya...yang ko jual buku panduan tu dengan harga yang agak tinggi tu mesti ko ni pun jenis orang yang tak berduit jugaknya. Yang pentingnya ko bagik dulu nombor yang akan stright next draw melalui formula buku panduan tu barulah orang boleh percaya...

Moralnya: hidup ni x payahlah menipu orang kerana tak berkat...

Kirim pada 2005-10-20 08:53:58

tiger9999

Masuk: 2004-09-30
Kirim: 200
Tak yah lah mahal sangat..bulan baik hari baik sedekah je ilmu tu ...kalau sudi email

Kirim pada 2005-10-20 08:36:22

arjunasakti

Masuk: 2005-06-10
Kirim: 1255
banyak mahal lo satu k ,,klaau murah ramai org mau beli

Kirim pada 2005-10-20 02:36:21

pasu

Masuk: 2005-10-18
Kirim: 21
maaf 4dmy silap, email saya,[ Sazaly25 at yah oo dot com dot my

Kirim pada 2005-10-20 01:12:31

pasu

Masuk: 2005-10-18
Kirim: 21
kalau bolih email kami Sazaly at yah,oo dot com dot my

Kirim pada 2005-10-20 01:11:12

pasu

Masuk: 2005-10-18
Kirim: 21
gua percaya, gua mau itu kod rahsia, gua selalu pecah pasu bunga mana bolih tahan hehehe, okey gua email, thanks,
mungkin ini raya gua dapat balik singapore, gua mahu belajar lah, mana bolih tahan gua punya pasu manyak picah lah kawan hahaha

Kirim pada 2005-10-20 00:16:28

heeromaki

Masuk: 2005-09-24
Kirim: 886
tak tau ar apa nak ckp...takpe, kang kalo kena heero beli. Tu pun kalo 'kena'..mcm karam memanjang je. big grin

Kirim pada 2005-10-19 23:39:26


Response Time: 1.85 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2014 4D2U.com. All Rights Reserved.