[Laman Utama] [Mengenai Kami] [English Version] [Chinese Version] 2014-10-25 16:43:14
Laman
4D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
3D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
5D
[Carian]
[Digit]
6D
[Carian]
[Digit]
TOTO
[Carian]
[Nombor]
MIMPI
[Carian]
(beta)
KEPUTUSAN
[Cabutan]
[Tarikh]
[Forum]
[Bilik Chat]
[Pertandingan]

[Forum] [Komen baru] Topik Terdahulu
Topik Terdahulu
  Topik Seterusnya
Topik Seterusnya
Pengarang Mesej
rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
carta special draw dari rahim88.....good luck

Perhatikan betul-betul angka-angka yang ada di dlm carta tu dan kalau nak clue sms saya 0177851396. Kalau tak nampak angka yang ada tu mungkin usia dh lanjut mintak lah bantuan dari yang muda.


(klik pada gambar untuk zoom)

Kirim pada 2011-12-26 22:32:43



Pengarang Komen
drawidking

Masuk: 2011-12-22
Kirim: 58
Direct podium tips at 7 counters for Jan 2012 are ready for investment!

Email to [[email protected]] now to request for it!

Kirim pada 2012-01-03 16:24:38

forum_0000

Masuk: 2012-01-03
Kirim: 1
kawan2 jgn taksub ini chart coz kalau u susun angka 1 sampai 9 pun pasti akan ada itu podium...lagi kau nk kena top up rahim,kalau nak carta power kau semak kembali posting nick name mkt_on...lagi power itu carta tiap draw asal no x24 pasti podium dan ia lagi percuma

Kirim pada 2012-01-03 00:37:16

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
join facebook rahim88 nama( rahim noekor ), kat wall ada carta untuk spcl draw besok 03/01/2012

Kirim pada 2012-01-03 00:24:07

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
cepat siapa nak carta add sekarang sementara aku on line ne. Aku nak accept kan. carta aku dah post kat wall tu.

Kirim pada 2012-01-02 23:52:46

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
join facebook rahim88 nama( rahim noekor ), kat wall ada carta untuk spcl draw besok 03/01/2012

Kirim pada 2012-01-02 23:14:12

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
join facebook rahim88 nama( rahim noekor ), kat wall ada carta untuk spcl draw besok 03/01/2012

Kirim pada 2012-01-02 22:28:16

wmb

Masuk: 2009-08-13
Kirim: 2216
6 2 8 4
1 7 3 9
8 4 0 6
9 5 1 7.ada ni bro.cuba pick berdasar podium semasa...

Kirim pada 2011-12-31 08:13:04

wmb

Masuk: 2009-08-13
Kirim: 2216
chat ni bole pakai ke
1 7 3 9
5 1 7 3
9 5 1 7
0 6 2 8...cantik bro 7778.7713.3609.3509.7715.1118.3112.

Kirim pada 2011-12-31 08:00:31

nokia87

Masuk: 2011-10-27
Kirim: 13
abg rahim jgn lupa saya tau.....hehehe ....jgn di layan mangkok2 hayun kat atas ni... 0177568400

Kirim pada 2011-12-30 20:59:57

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
Siapa nak tip atau clue kena Podium penghujung 2011 sms 0177851396 Rahim88. Tip dan clue confirme duk Posium.

Kirim pada 2011-12-29 11:50:26

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
cara mudah nak ke web 4d2u hanya melalui blogger forum4drahim88 . blogspot . com terdapat juga carta dan clue 1d podium di laman blog tersebut.

Kirim pada 2011-12-29 11:31:25

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
cara mudah nak ke 4d2u website hanya perlu layari

Kirim pada 2011-12-29 11:27:50

facebook2012

Masuk: 2011-12-19
Kirim: 42
WELCOME TO THIS FORUM IF YOU WANT TO WIN 4D 5D 6D OR JACKPOT U CAN GO TO OUR strikemagnum4d.page.tl REGISTER NOW OR GO TO OUR ID FACEBOOK THIS MY NUMBER 017-8268413

Kirim pada 2011-12-29 02:03:26

facebook2012

Masuk: 2011-12-19
Kirim: 42
NAK KENA NOMBOR KE? LAYARI WEBSITE strikemagnum4d.page.tl ATAU SILA HUBUNGI 017-8268413 SEKARANG ATAU PUN DAFTAR DI FACEBOOK KAMI

Kirim pada 2011-12-29 02:01:00

ope20

Masuk: 2011-11-15
Kirim: 25
butuh la kau rahim...babik kamu ini.......bagi aku cipap bini kau rahim aku nak balon2 sampai lembik

Kirim pada 2011-12-29 01:19:37

debesone

Masuk: 2011-07-26
Kirim: 356
Dari carta ni aku dapat sikit box saja. box2lah asal dapat. Terima ksih Rahim88. Keluarkan carta utk sabtu ni. OK

Kirim pada 2011-12-29 00:14:18

deanno

Masuk: 2007-11-06
Kirim: 609
kawan2 jgn taksub ini chart coz kalau u susun angka 1 sampai 9 pun pasti akan ada itu podium...lagi kau nk kena top up rahim,kalau nak carta power kau semak kembali posting nick name mkt_on...lagi power itu carta tiap draw asal no x24 pasti podium dan ia lagi percuma

Kirim pada 2011-12-28 14:59:16

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
dan nak ucap terimakasih lah kepada 4d2u kerana mengambil action yang bijak memunahkan kaki-kaki bom. padan muka lu emua.Ha berforumlah kat karpet aku ne elama-lamanya. hehehe

Kirim pada 2011-12-28 14:17:11

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
Carta hari ini lagi power bro.

Kirim pada 2011-12-28 14:14:04

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
Potmortem
3 5 8 1
4 7 2 0
6 9 1 3
9 2 4 5
M1st 5789
T1st 9426
Tahniah yang tak rabun.
Ne aku buat rabun2 kerana biasa kan ko orang ge ngangkung, no kt keris pun susah nak tengok....he he he. Nasib lah ko. Gook jangan tak gosok. nasib baik se

Kirim pada 2011-12-28 14:12:56

wira99

Masuk: 2011-11-13
Kirim: 3
39 & 93 2d m6 A sahaja sesiapa yg berkenan beli klu tak nak abaikan ja..thanks

39-m6 A
93-m6 A

88-Kuda A

69-Toto A & B

kita sama2 tengok malam ni nak boleh duit / nak bagi duit.

Kirim pada 2011-12-28 12:33:02

faqang

Masuk: 2011-12-19
Kirim: 422
penjenayah s,ver mmg cam tu,tk org miskn wlaupn tk kasi,kami ada cara trsndri ,dripada ari2 minta sedekah cara salah

Kirim pada 2011-12-27 15:45:59

debesone

Masuk: 2011-07-26
Kirim: 356
Kenapa suka kutuk orang. Sekurang2nya dia bagi juga klue utk kita cai.Suka abik x suka abaikan. Aku suka krana ada nos disusun seperti nos aku nak main. Klau kena rezeki klau x padan muka aku.Terima kasih Rahim88. Teruskan usaha ini biaq aku sorang yg bekenan.OK

Kirim pada 2011-12-27 12:46:13

ses

Masuk: 2011-11-06
Kirim: 50
kenapa menyusahkan orang yang rabun warna.......
3581
4720
6913
9245

Kirim pada 2011-12-27 09:40:03

sch3217

Masuk: 2010-03-18
Kirim: 1614
ini orang bodoh

Kirim pada 2011-12-27 06:19:15

poklan

Masuk: 2011-12-27
Kirim: 3
ini smua clita kalut sja...apa u bikin ni rahim..buat lawak bodoh laaaa

Kirim pada 2011-12-27 01:11:39

faraj88

Masuk: 2011-12-26
Kirim: 1
alahai keturunan pantat ni .. pe yang ko mengarut ni anjing ??? pergi tido la.esok mak ko si pantat tu nak jual diri lagi.akak ko sipuki tu dah tido.ko bile lagi ..rahim...rahim.. big grin

Kirim pada 2011-12-26 23:24:05

rahim88

Masuk: 2007-07-25
Kirim: 3297
Good Luck

Kirim pada 2011-12-26 22:35:09


Response Time: 3.86 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2014 4D2U.com. All Rights Reserved.